9 november 2013 De 8 Uren van Hellendoorn

Alles over komende en afgelopen evenementen van de Renault 9-11 Club.

Moderators: RPV, Gerjan_Karssen

9 november 2013 De 8 Uren van Hellendoorn

Berichtdoor Wilfred. » Za Okt 26, 2013 7:17 pm

http://www.asvh.nl/index.php/8-uren-van ... doorn.html
Na jaren van afwezigheid opnieuw op de kalender van de ASVH. De 8 uren van Hellendoorn is een middag/avondvullende sportieve kaartleesrally voor zowel moderne als klassieke auto’s die start in Hellendoorn.

Er is een mooie en uitdagende route uitgezet door Twente en Salland. Geen gemanipuleer met kaarten maar eenvoudig de pijlen, lijnen of punten aan elkaar koppelen en rijden. Zowel de navigator als de rijder moeten echter goed aan het werk om de juiste route binnen gestelde tijden af te leggen. Een mooie uitdaging!De deelnemers kunnen kiezen uit twee klassen, de toer en de sportklasse. De route voor beide klassen is grotendeels gelijk. Voor de sportklasse is een extra lus opgenomen. De kaartleestrajecten zijn eenvoudig gehouden zodat de rit ook geschikt is voor minder ervaren equipes, of equipes zonder ervaring. Voor de vaste ASVH kaartlezers van de dinsdagavond is dan ook de sportklasse met wat uitdaging prima te doen. Om een goed klassement te kunnen opmaken heeft de organisatie onderweg wel wat verrassingen in petto.

Iedereen mag deelnemen. Klassiekers, modernen of yongtimers, alles is welkom. Tevens worden er merkenclubs uitgenodigd die van de gelegenheid gebruik kunnen maken om in de toerklasse een eigen wedstrijd met klassement te rijden. Ben je lid van een merkenclub? Hier is een uitgelezen mogelijkheid om samen een wedstrijd te rijden zonder die te hoeven organiseren. Meld dit even tijdig aan zodat er startnummers voor jullie gereserveerd kunnen worden.Inschrijven

Inschrijven? Download het inschrijfformulier. Het inschrijfgeld bedraagt slechts 45 euro per equipe. Hiervoor ontvangt u:
◦een prachtige rally dag
◦koffie en een versnapering bij de start
◦twee stuks rallyschilden en stickers voor op uw auto en als aandenken
◦een gezellige tussenstop op een mooie locatie waarbij we voor jullie ook aan de inwendige mens denken
◦Een buffet op de finish locatieZoek je nog een navigator of rijder? Geef het ons door en wij plaatsen een oproep en verbinden jullie met elkaar. Het zou jammer zijn deze wedstrijd te moeten missen.Voor de mensen die nog wat willen oefenen. Dinsdagavond 27 augustus is er tijdens de kaartleesinstructie-avond gelegenheid om bij te leren. Op deze avond rijden we in de praktijk enkele korte wedstrijdsystemen die tijdens de 8 uren van Hellendoorn zeker aan bod komen.
Gebruikers-avatar
Wilfred.
 
Berichten: 599
Geregistreerd: Zo Apr 17, 2005 12:51 pm
Woonplaats: omg. almelo

Re: 9 november 2013 De 8 Uren van Hellendoorn

Berichtdoor marcel » Ma Nov 04, 2013 6:56 pm

ziet er intresant uit ,iets voor volgend jaar hoop ik .
marcel
 
Berichten: 58
Geregistreerd: Do Aug 09, 2012 10:47 am


Terug naar Evenementen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten

cron